• Veckans lunch
  • Bröllop
  • Catering & bufféer
  • A’la Carte – På restaurangen
  • A’la Carte – För beställning
  • Uthyrning
  • Kontakt

  • Bergslagskrogen
    Vecka 38
    Måndag
    Rotmos med oxbringa & pepparrotssås
    Nystekt rödspätta med remouladsås, citron och kokt potatis
    Tisdag
    Kycklinggryta med ris
    Kålpudding med kokt potatis, gräddsås & rårörda lingon
    Onsdag
    Schnitzel med rödvinssås
    Fiskgratäng med räkor & hummersås
    Torsdag
    Wallenbergare med potatismos & murkelsås
    Skeppartorsk med dillmajonnäs och kokt potatis
    Fredag
    Mexikansk tacobuffé
    Kycklingfajita med tortillas m.m.
    Lördag
    Schnitzel med stekt potatis, ärtor & gelé
    Fler alternativ finns och minst ett är fisk
    Söndag
    Västerbottengratinerade kalvfärsbiffar med kokt/stekt potatis & rårörda lingon
    Fler alternativ finns och minst ett är fisk
    Bergslagskrogen
    Vecka 39
    Måndag
    Gulaschgryta med kokt potatis & creme fraiche
    Dansk sjömansbiff med råstekt potatis
    Tisdag
    Hemlagad pyttipanna med stekt ägg och rdbetor
    Panerad kummelfilé med kall romsås
    Onsdag
    Kroppkakor med vit sås, lingon och skirat smör (Ring för avhämtning)
    Spätta med dillmajonäs och kokt potatis
    Torsdag
    Ört och -vitlöksmarinerad fläskfilé med kantarellsås
    Pocherad kapkummel med pepparrotsås
    Fredag
    Kebabbuffé med pommes, såser & tillbehör m.m
    Baconlindad kycklingfilé med grym smashad potatis
    Lördag
    Älgfärsbiffar med västerbottenmos & rårörda lingon
    Mandelfisk med hemmagjord dillmajonäs
    Söndag
    Nattbakad fläskkarré med kokt potatis, kantarellsky, kokta grönsaker & gelé
    Stekt rödspätta med remouladsås